´
TANDLÆGER

Vi brænder for tandlæger og deres klinikker

FOR TANDLÆGER

Hos MunkStrunge brænder vi for at være vores tandlægekunders fortrolige samarbejdspartner inden for skat, rådgivning, revision, regnskab, optimering af drift og indtjening. Vi har kort sagt en ambition om at være vores tandlægekunders ”Trusted Advisor”, og herunder at være med til at sikre en så god performance og indtjening på klinikken som overhoved muligt. Vi ønsker glade og tilfredse tandlægekunder, da vi mener, at dette også styrker og vækster vores egen virksomhed mest muligt. 

Det økonomiske, regnskabsmæssige, skattemæssige og selskabsretlige aspekt af at drive en tandlægeklinik kan være meget omfattende, og derfor er det vigtigt at have en god sparringspartner.

Kontakt os og hør mere

Væsentlige fokusområder for klinikejere

Som klinikejer er det blandt andet vigtigt at have stor fokus på følgende områder for at opnå så positivt et økonomisk resultat på klinikken som muligt:

  • Omsætning pr. behandler
  • Medarbejdersammensætning
  • Kapacitetsudnyttelse
  • Antal patienter
  • Medarbejdertilfredshed
  • Samarbejde og kommunikation
  • Incitamentsordninger
  • Øvrigt omkostningsniveau

Din foretrukne sparringspartner

Værdien af en branchekendt sparringspartner opstår allerede ved køb af tandlægepraksis, herunder ved deltagelse i forhandlinger om pris og vilkår, udarbejdelse af budgetter samt låneanmodning til pengeinstitutter mv. for at opnå af den bedst mulige start for klinikejeren.

Ved opstart af kundeforholdet og løbende herefter, gør vi os endvidere altid umage med at forstå klinikejerens specifikke behandlerområde, medarbejdersammensætning, patientmasse, kapacitets-udnyttelse, lokalområde og konkurrencemæssige forhold for at kunne yde den bedst mulige rådgivning. Vi mener nemlig, at indsigt og forståelse for den konkrete klinik altid giver det bedste udgangspunkt for en skarp og relevant rådgivning.

Vi samarbejder endvidere med både klinikmæglere, bankfolk og advokater indenfor branchen, for at sikre at vores tandlægekunder altid bliver stillet bedst muligt.

Bliv kontaktet

Få et gratis uforpligtende møde

Vi håber også på at kunne assistere dig med udarbejdelse af årsrapporten samt tilhørende indberetninger til de relevante myndigheder og opgørelse af den skattepligtige indkomst. Kontakt os hvis du gerne vil høre om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 77 80 10 Klik her for et gratis møde