Rådgivning

Rådgivning

Hos MunkStrunge bestræber vi os på at være vores kunders fortrolige samarbejdspartner inden for rådgivning, revision, regnskab, skat, optimering af drift og indtjening.

Vi har kort sagt en ambition om at være vores kunders ”Trusted Advisor”, og herunder at være med til at sikre en så god performance og indtjening hos vores kunder som overhoved muligt.

Vi ønsker glade og tilfredse kunder, da vi mener, at dette også styrker og vækster vores egen virksomhed bedst muligt.

Det økonomiske aspekt af at drive en virksomhed kan være meget omfattende, og derfor er det vigtigt at have en god sparringspartner.

Kontakt os og hør mere

Vi udfører rådgivning indenfor følgende områder

  • Budgetter
  • Omstrukturering
  • Generationsskifte i virksomheden
  • Valg af virksomhedsform (personlig, selskab mv.)
  • Køb og salg af virksomheder
  • Værdiansættelse af din virksomhed
  • Drift og indtjening
  • Skat
  • Øvrige

Såfremt du måtte stå med en problemstilling inden for ét eller flere af ovenstående områder, så hjælper vi meget gerne hermed.

Faglig sparringspartner

Behovet for en faglig sparringspartner opstår allerede ved etablering af virksomhed, hvor den mest optimale virksomhedsstruktur gerne skal sættes op fra starten, men vi hjælper også en del virksomhedsejere med at tilrette virksomhedsstrukturen senere hen, såfremt forholdene ændrer sig.

Ved opstart af kundeforholdet og løbende herefter gør vi os altid umage med at forstå kundens branche, marked, produkter, kunder, egen organisation og medarbejdere for at kunne yde den bedst mulige rådgivning. Vi mener nemlig, at indsigt og forståelse for kundens virksomhed altid giver det bedste udgangspunkt for en skarp og relevant rådgivning.

Vi vil også rigtig gerne deltage i et uforpligtende møde, hvor vi kan høre om din/jeres virksomhed og herefter give vores bud på en eventuel mere hensigtsmæssig struktur, drift eller beskatning. På mødet kan vi endvidere få sat ansigt på hinanden samt gennemgå de vigtigste punkter for et eventuelt samarbejde.  

Bliv kontaktet

Få et gratis uforpligtende møde

Vi håber også på at kunne assistere dig med udarbejdelse af årsrapporten samt tilhørende indberetninger til de relevante myndigheder og opgørelse af den skattepligtige indkomst. Kontakt os hvis du gerne vil høre om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 77 80 10 Klik her for et gratis møde