Skat

Skat og skattemæssige forhold

Hos MunkStrunge bestræber vi os på at være vores kunders fortrolige samarbejdspartner inden for skat, rådgivning, revision, regnskab, optimering af drift og indtjening.

Vi har kort sagt en ambition om at være vores kunders ”Trusted Advisor”, og herunder at være med til at sikre en så god performance og indtjening ”efter skat” hos vores kunder som overhoved muligt.

Vi ønsker glade og tilfredse kunder, da vi mener, at dette også styrker og vækster vores egen virksomhed bedst muligt.

Det skattemæssige og økonomiske aspekt af at drive en virksomhed kan være meget omfattende, og derfor er det vigtigt at have en god sparringspartner.

Kontakt os og hør mere

Vi rådgiver dig inden for følgende områder:

  • Selvangivelse for både personer og virksomheder
  • Virksomhedsskatteordningen
  • Generel skatterådgivning
  • Assistance ved skattesager
  • Skatteplanlægning
  • Skattefrie virksomhedsomdannelser og omstruktureringer
  • Skattepligtige virksomhedsomdannelser og omstruktureringer

Såfremt du måtte stå med en problemstilling inden for ét eller flere af ovenstående områder, så hjælper vi meget gerne hermed.

Vi samarbejder endvidere med førende skattespecialister, hvorfor vi er i stand til at løse stort set alle problemstillinger der måtte komme, herunder også mere komplicerede skattemæssige problemstillinger og skattesager.

Værdien af en faglig sparringspartner opstår allerede ved etablering af virksomhed, hvor den mest optimale virksomhedsstruktur, ikke mindst i forhold til de skattemæssige forhold, gerne skal sættes op fra starten. Vi hjælper også en del virksomhedsejere med at tilrette virksomhedsstrukturen senere hen, hvis behovet opstår, med stort fokus på at gøre dette på den skattemæssigt mest hensigtsmæssige måde.

Ved opstart af kundeforholdet og løbende herefter, gør vi os altid umage med at forstå kundens branche, marked, produkter, kunder, egen organisation og medarbejdere for at kunne yde den bedst mulige rådgivning. Vi mener nemlig, at indsigt og forståelse for kundens virksomhed altid giver det bedste udgangspunkt for en skarp og relevant rådgivning.

Vi vil også rigtig gerne deltage i et uforpligtende møde, hvor vi kan høre om din/jeres virksomhed og herefter give vores bud på en eventuel mere hensigtsmæssig struktur, drift eller beskatning. På mødet kan vi endvidere få sat ansigt på hinanden samt gennemgå de vigtigste punkter for et eventuelt samarbejde.  

Bliv kontaktet

Få et gratis uforpligtende møde

Vi håber også på at kunne assistere dig med udarbejdelse af årsrapporten samt tilhørende indberetninger til de relevante myndigheder og opgørelse af den skattepligtige indkomst. Kontakt os hvis du gerne vil høre om hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 70 77 80 10 Klik her for et gratis møde